NOVA Spektrum - Lillestrøm

Nyheter

Vi sees…

18 januar 2024

På grunn av den økonomiske situasjonen i de skandinaviske markedene har vi valgt å innstille A@W København, Oslo og Stockholm i overskuelig fremtid.

Dette er ikke en beslutning vi har fattet med letthet. Vårt løfte er å avholde solide bransjearrangementer som gir forretningsmuligheter og fremtidig avkastning for både besøkende og utstillere. I dagens økonomiske klima er dette dessverre ikke mulig.

Vi i A@W kommer til å følge nøye med på markedene i Skandinavia fremover, og med én gang vi ser et skifte vil vi gjøre en ny vurdering av situasjonen.

En stor takk går til besøkende, utstillere og alle som har bidratt siden vårt første arrangement i 2015.

Inntil neste gang: Vi sees!

A@W-teamet ditt

Les mer

Våre 2022 utgaver er åpne for påmelding

3 november 2021

Vi takker til alle utstillere og besøkende for vel gjennomført ARCHITECT@WORK Oslo og vi kan med glede meddele neste dato for messen på NOVA Spektrum som er satt til 23. – 24. november 2022. Med dette inviterer vi samtlige aktører i norsk byggenæring til å delta på den viktigste plattformen innen innovasjon i Norge. I tillegg er A@W Copenhagen åpen for påmelding, denne messen går av stabelen den 7. – 8. september på Forum Copenhagen.

Ønsker dere å komme i kontakt med arkitekter, interiør designere og andre fagfolk? Har dere nye produktlanseringer som dere ønsker å vise til deres målgruppe? Ta kontakt med Hanne Knatten - T +47 408 58 915 - hk@architectatwork.com?
Vi gleder oss til å hjelpe dere videre med påmelding og valg av stand.

Les mer

La oss møtes igjen

26 mai 2021

Vare- og handelsmesser i Norge gjenåpner. 21. mai ble det avklart at vare- og handelsmesser likebehandles med kjøpesentre. Dette betyr at vi kan møtes på ARCHITECT@WORK Oslo som går av stabelen den 29. og 30. september 2021 på Norges Varemesse.

Vi jobber med å finjusterer programmet og gleder oss til å inspirere deg igjen med foredrag, material utstilling og mange spennende produktinnovasjoner.

Ønsker du å se programmet? Klikk her.

Ønsker du å delta som utstiller? Ta kontakt og send oss en mail på norway@architectatwork.com.

Les mer

A@W Oslo forandrer dato og lokalitet

22 februar 2021

Med bakgrunn i den pågående corona-situasjonen og restriksjoner har vi sett oss nødt til å utsette ARCHITECT@WORK Oslo til 29.-30. september 2021. I tillegg har vi forandret lokalitet til Norges Varemesse. Vi er overbevist om at alle involverte parter vil dra nytte av denne avgjørelsen.

Takk for din forståelse.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss.

Hold deg trygg,
Ditt A@W team

Les mer

Update regarding COVID-19 - Friday 3.04.2020 8:15

3 april 2020

NY DATO FOR ARCHITECT@WORK OSLO

 

Etter nøye vurdering vil vi gjerne informere om at ARCHITECT@WORK Oslo er blitt utsatt nok en gang.

 

Som følge av den pågående situasjonen rundt COVID-19 pandemien og restriksjoner i hensyn til å holde avstand til hverandre og andre anbefalte tiltak, gjør at denne messeutgaven må bli utsatt til 2021. Dette er i beste interesse for både utstillere og besøkende.

Les mer

Vi står sammen!

24 mars 2020

COVID-19 har gjort en betydelig påvirkning på våre liv. Sett fra profesjonelt eller personlig perspektiv, for vår organisasjon er det viktigste i denne situasjonen å ta vare på hverandre og ivareta god helse.

Av den grunn er vårt team nå i planlegging av nye datoer for alle våre ARCHITECT@WORK messer som skulle gå av stabelen i vår (Oslo, Luxembourg, Toronto, Brussels, Lyon, Barcelona and Madrid). Ny dato for disse messene blir enten høsten 2020 eller våren 2021. 

Les mer

Update regarding COVID-19 - Friday 13.03.2020 13:00

13 mars 2020

After thorough consultation and evaluation, the organizers of ARCHITECT@WORK Oslo have decided to postpone the next edition, initially planned on 25 & 26 March, because of the current situation regarding the coronavirus (Covid19).

New dates will be communicated soon.

 

Les mer

Update regarding COVID-19 - Wednesday 11.03.2020 16:00

11 mars 2020

During the last days we have been following the news closely concerning Corona COVID-19. We are following the guidelines we get from both health and local institutions in Norway when it comes to organizing our event ARCHITECT@WORK Oslo.

Les mer

Vi i ARCHITECT@WORK teamet er glade for å kunngjøre navnet til vår første foredragsholder: Christian Trampedach!

29 november 2019

 Hvem er han? 

Christian Trampedach er en ung mann fra Danmark som  for nesten fire år siden startet @restless.arch på Instagram. Han har allerede over 1.300.000 arkitektur-interesserte følgere fra hele verden. Han blir sett på som en av de største influencerne innen moderne arkitektur.

Les mer

Nyskapende arkitektmesse kommer endelig til Norge

14 mai 2019

Oslo: Om lag 80 utstillere fra Norge og resten av Europa skal vise fram nyvinningene sine på den innovasjonstunge arkitektur- og designmessen ARCHITECT@WORK 22.-23. mai i Oslo.

Les mer

Architect@Work – unik mässa lockade branschen

12 april 2019

Den internationella arkitektur- och designmässan Architect@Work, som hålls i Sverige vartannat år, arrangerades nu för andra gången. Den 3-4 april drog mässan, med sitt unika koncept, 1.298 besökare till Stockholmsmässan.

 

Les mer

ARCHITECT@WORKs first networking event - 21 november - X meeting Point Norway – Oslo

17 november 2018

Are you interested in what architects do, how they think? Then join the first A@W networking event, where we will be pleased to introduce you the concept of ARCHITECT@WORK and share our insights about Scandinavian architects.

Les mer

Nytt arrangement: ARCHITECT@WORK Oslo

5 september 2018

ARCHITECT@WORK, som er et unikt nettverksarrangement over to dager for arkitekter, kommer nå til Norge for første gang. Vi er stolt over å presentere ARCHITECT@WORK Oslo.

Dette arrangementet for arkitekter i og utenfor Norge finner sted 22.–23. mai 2019 på X Meeting Point Oslo.

Med bakgrunn i den arkitektoniske ansiktsløftingen på X Meeting Point og utvalget av produkter fra et eksternt dommerpanel som består av norske arkitekter og interiørdesignere, er vi overbevist om at arrangementet i Oslo vil bli nok en flott og vellykket utgave av ARCHITECT@WORK.

Vi håper å se deg blant utstillerne der!

Les mer

Belysninspartner 2022

Media partnere

 

 

 

Design & Plan