NOVA Spektrum - Lillestrøm

architect meets 
innovations

Hvorfor du bør besøke ARCHITECT@WORK

Architect@Work booths

INNOVASJON:

Utstillere fokuserer på innovative produkter, materialer, applikasjoner og tjenester som presenteres for godkjenning til et jury av arkitekter og interiørarkitekter. Dommerpanelet vurderer nøye den innovative egenskap til hvert produkt. Dette garanterer at ditt besøk på ARCHITECT@WORK vil være interessant.

 

EKSPERTISE:

Representantene på standen har omfattende teknisk kunnskap og er i stand til å gi besøkende den ideelle løsningen for deres spesifikke formål.

 

INFORMASJON:

ARCHITECT@WORK oppgave er å tilby mye mer enn bare en plattform for arkitekter og interiørarkitekter. I ARCHITECT@WORK er det stort fokus på utveksling av kunnskap og innovative ideer. Korte seminarer og foredrag gir en mulighet til å presentere aktuelle temaer i tillegg gir det muligheten for arkitekter å dele sine erfaringer.

 

UNIK OG EKSKLUSIV LOUNGE-ATMOSFÆRE:

ARCHITECT@WORK har de tradisjonelle korridorene blitt forvandlet til loungeområder - hvor du kan nyte en drink, bli kjent med andre profesjonelle og dele erfaringer om innovative produkter og løsninger.

 

NETTVERKSARRANGEMENT:

ARCHITECT@WORK er et arrangement eksklusivt for arkitekter, (interiørdesignere) designere og andre planleggere. Den ideelle muligheten til å møte andre arkitekter og designere.

 

Se i videoen under hva besøkende og utstillere synes om ARCHITECT@WORK.

Tema 2022: Fremtidens materialer

Belysninspartner 2022

Media partnere

 

 

 

Design & Plan