NOVA Spektrum - Lillestrøm
Høst 2024

Nyheter

Vi står sammen!

24 mars 2020

COVID-19 har gjort en betydelig påvirkning på våre liv. Sett fra profesjonelt eller personlig perspektiv, for vår organisasjon er det viktigste i denne situasjonen å ta vare på hverandre og ivareta god helse.

Av den grunn er vårt team nå i planlegging av nye datoer for alle våre ARCHITECT@WORK messer som skulle gå av stabelen i vår (Oslo, Luxembourg, Toronto, Brussels, Lyon, Barcelona and Madrid). Ny dato for disse messene blir enten høsten 2020 eller våren 2021. Dette er en utfordrende oppgave, siden det skal passe inn med agendaen til en rekke forskjellige messehaller, hvilke nå alle står ovenfor ombytting av arrangementer.

Så snart vi har datoene klare kommer disse til å bli personlig kommunisert til alle våre utstillere og deltagere. Besøk og presse informasjon vil bli oppdatert etterpå. Du kan holde deg oppdatert via vår webside. Vi er takknemlig for deres forståelse.

Skulle du ha spørsmål i sammenheng med et av de overforstående messer, ta kontakt med din ARCHITECT@WORK Account Manager.

I tillegg til dette vil vi legge vekt på at vårt team står på fra sine hjemmekontorer for å kunne ha alt klart til de kommende planlagte messeutgaver denne høsten, hvilke vil bli uforandret.

Vi vil med dette ønske deg og dine nærmeste, alt det beste i disse utfordrende tider.

 

Med vennlig hilsen,

Ditt ARCHITECT@WORK team

Tilbake til oversikten  

Belysninspartner 2022

Media partnere

 

 

 

Design & Plan