X Meeting Point Norway, 25. - 26. mars 2020

Nyheter

Nyskapende arkitektmesse kommer endelig til Norge

14 mai 2019

Oslo: Om lag 80 utstillere fra Norge og resten av Europa skal vise fram nyvinningene sine på den innovasjonstunge arkitektur- og designmessen ARCHITECT@WORK 22.-23. mai i Oslo.

Les mer

Architect@Work – unik mässa lockade branschen

12 april 2019

Den internationella arkitektur- och designmässan Architect@Work, som hålls i Sverige vartannat år, arrangerades nu för andra gången. Den 3-4 april drog mässan, med sitt unika koncept, 1.298 besökare till Stockholmsmässan.

 

Les mer

ARCHITECT@WORKs first networking event - 21 november - X meeting Point Norway – Oslo

17 november 2018

Are you interested in what architects do, how they think? Then join the first A@W networking event, where we will be pleased to introduce you the concept of ARCHITECT@WORK and share our insights about Scandinavian architects.

Les mer

Nytt arrangement: ARCHITECT@WORK Oslo

5 september 2018

ARCHITECT@WORK, som er et unikt nettverksarrangement over to dager for arkitekter, kommer nå til Norge for første gang. Vi er stolt over å presentere ARCHITECT@WORK Oslo.

Dette arrangementet for arkitekter i og utenfor Norge finner sted 22.–23. mai 2019 på X Meeting Point Oslo.

Med bakgrunn i den arkitektoniske ansiktsløftingen på X Meeting Point og utvalget av produkter fra et eksternt dommerpanel som består av norske arkitekter og interiørdesignere, er vi overbevist om at arrangementet i Oslo vil bli nok en flott og vellykket utgave av ARCHITECT@WORK.

Vi håper å se deg blant utstillerne der!

Les mer

Sponsorer 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mediapartnere 2019

 

 

 

 

Design & Plan