X Meeting Point Norway, 22 - 23 mai 2019

Nytt arrangement: ARCHITECT@WORK Oslo

ARCHITECT@WORK, som er et unikt nettverksarrangement over to dager for arkitekter, kommer nå til Norge for første gang. Vi er stolt over å presentere ARCHITECT@WORK Oslo.

Dette arrangementet for arkitekter i og utenfor Norge finner sted 22.–23. mai 2019 på X Meeting Point Oslo.

Med bakgrunn i den arkitektoniske ansiktsløftingen på X Meeting Point og utvalget av produkter fra et eksternt dommerpanel som består av norske arkitekter og interiørdesignere, er vi overbevist om at arrangementet i Oslo vil bli nok en flott og vellykket utgave av ARCHITECT@WORK.

Vi håper å se deg blant utstillerne der!

 

Les mer

architect 
meets 
innovations

Cristina Danielsson – arkitekt / byggingeniør

"Mitt første møte med ARCHITECT@WORK var på messen deres i København i 2015. Jeg satte pris på det tydelige konseptet, som legger vekt på å skape en kreativ atmosfære ved hjelp av en spesiell layout. Selskapets stand, de ytre delene av hallen og forelesningslokalene var alle svært innbydende, og den spesielle belysningen forsterket hele opplevelsen. For meg var størrelsen perfekt – jeg hadde tid til å se på alt det som interesserte meg. Det føltes ikke upersonlig og overveldende stort, slik det gjør på de fleste andre messer. Jeg synes ARCHITECT@WORK har forstått hva som er viktig for oss arkitekter, og jeg ser fram til å besøke flere av messene deres." 

Sponsorer

 

Mediapartnere

 

 

 

 

Design & Plan