NEW DATE:
X Meeting Point Norway, 19 & 20 May 2021

What's on our agenda in 2021

The Wasteland exhibition by Lendager TCW

VELKOMMEN TIL WASTELAND

Forestill deg en verden uten mangel på ressurser. En verden der våres forbruk, produksjon og bygging ikke vil påvirket klimaet negativt. En verden hvor det ikke eksisterer avfall, hvor bærekraft og økonomisk vekst er hverandres forutsetninger. Den verden er virkelig: La oss presentere dere for Wasteland – en verden hvor avfall blir til arkitektur.

Den moderne byen er et levende bevis på menneskets store oppnåelser – utførelsen av industrialiseringen - bygget opp, renovert og utvidet i en tid med nærmest uendelige ressurser og produksjonsmuligheter. Hvor alt gammelt og naturlig har blitt erstattet med nye importerte byggematerialer. Og hva er konsekvensen? Byggeindustrien har etterlatt seg et enormt fotavtrykk, som alene står for hele 40% av det samlede CO2-utslippet i verden, samtidig som det er mangel på naturlige ressurser.

Wasteland viser hvordan innovasjon og tverrfaglig samarbeid kan være en del av løsningen på de globale utfordringene vi står overfor. Du vil oppleve de mest vanlige byggematerialene – betong, murstein, tre, plastikk, glass og metall – og hvordan de kan brukes igjen og igjen og få en ny form, hensikt og høyere verdi.

R_Hjortshoj - Ressourceraekkerne-15.jpg
R_Hjortshoj - Upcycle Studios-17.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-14.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-73.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-87.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-102.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-104.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-109.jpg
Back to home page

Join the conversation #ATWDK

Sponsors

 

2020 Media partners

 

 

 

Design & Plan